Cautare
, Contributor

Telecom |
|

Orange lansează 4G Plus în 6 orașe și serviciul 4G la metrou

Orange, cel mai mare operator de telefonie mobilă din România, lansează serviciul 4G la metrou, iar din 22 septembrie lansează 4G Plus în șase orașe.
 aboneaza-te
Orange

,,Cei pese 650.000 de bucureșteni care merg zilnic cu metroul vor avea posibilitatea de a se conecta la serviciul 4G de la Orange” , a declarat Julien Ducarroz, directorul comercial al Orange România. Implementarea acestui serviciu la metrou a durat între 2 și 3 luni, mai spun reprezentanții Orange.

Compania telecom a mai anunațat și lansarea serviciuliu 4G Plus, care permite trasferuri de date la viteze de până la 300 Mbps, în șase orașe din România: București, Timișoara, Cluj-Napoca, Galați și Iași. În același timp, reprezentanții Orange au declarat că în această vara au estins rețeaua 4G de la 1.000 de localități, la 1.300, ceea ce reprezintă 48% din populație, respectiv 78% din populația urbană.

,,Am vândut în acest an, de patru ori mai multe telefoane 4G decât în aceeași perioadă a anului trecut. Iar acum, mai mult de 65% dintre telefoanele pe care le avem în portofoliu sunt 4G”, a mai declarat Julien Ducarroz.

Vitezele 4G în rețeaua Orange pot ajunge până la 75 Mbps pentru download și 37,5 Mbps pentru upload, ținând cont de resursele de spectru disponibile.

In prezent, drepturile de utilizare pentru servicii de comunicații de generația a patra sunt deținute de trei operatori – Orange România, VodafoneRomânia și Cosmote România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii