Cautare
, Contributor

Telecom |
|

Orange a lansat un stick cu ajutorul căruia pot fi urmărite programele serviciului TV oriunde

Operatorul telecom Orange România a lansat stickul Orange TV, un dispozitiv prin care pot fi urmărite programele Orange TV Go pe televizorul din sufragerie și smartphone-ul sau tableta transformate în telecomandă.
stick orange

Totodată, acest stick permite utilizatorilor să aibă serviciul la ei oricând au nevoie, chiar și la casa de la țară sau în vacanțe.

„Stickul Orange TV este o inovație care ne permite să transmitem conținutul video din Orange TV Go de pe dispozitivele mobile pe ecranul mare al televizorului și să le oferim clienților întreaga libertate de a alege cum vor să-l vizioneze. Fiind un produs absolut nou în întreg Grupul Orange, am invitat 100 de clienți să-l testeze, pentru a ne asigura că este pregătit să ajungă în casele românilor”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer al Orange România.

Stickul Orange TV poate fi utilizat atât de abonații serviciului Orange TV prin satelit, cât și de cei care urmăresc Orange TV pe dispozitivele mobile. Pe lângă conținutul din aplicația Orange TV Go, aceștia pot vedea pe televizor și fotografii, melodii sau filme personale salvate pe smartphone sau tabletă.

Clienții care au un abonament de mobil Orange sau un abonament TV Local HD sau Local HD+ pot achiziționa stickul Orange TV la prețul standard de 40 de euro, cu TVA, a mai anunțat compania telecom.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii