FacebookTwitterLinkedIn

Acoperirea va fi extinsă în zonele urbane din restul țării, până la finalul anului. Noua ofertă de servicii se numește Orange Home și include internet prin fibră optică cu viteze de până la 1 Gbps, televiziune prin cablu digital sau prin satelit, voce fixă, precum și soluții de monitorizare şi control al locuinţei de la distanţă.

Serviciul de televiziune prin cablu Orange Home TV include în total peste 160 de canale TV transmise „cu ajutorul celei mai noi tehnologii de acces prin fibră optică”. Serviciile sunt disponibile pe maxim cinci televizoare, într-o locuință, dintre care patru pot avea televiziune digitală şi unul televiziune analogică. Utilizatorii pot alege din trei pachete de bază – Analog, Explore și Global – și cinci opțiuni suplimentare, precum HBO sau Maxpack, ce oferă HBO și Cinemax. Prezența HBO în oferta Orange este de asemenea o premieră, televiziunea nefiind prezentă în oferta de satelit.

Pachetele de bază includ de la 51 la 121 canale TV și au prețuri standard între 6 şi 9 euro pentru clienții Orange abonați la serviciile mobile pe doi ani.

Orange Home TV va acoperi exclusiv zonele urbane și include acces la Orange TV Go pentru urmărirea programelor prin telefon, tabletă sau laptop.

Orange oferă internet Orange Home Net în 3 pachete, cu viteze maxime de download de 100 Mbps, 500 Mbps sau 1 Gbps, toate cu router Wi-Fi inclus. Pentru clienții Orange care contractează seriviciul de internet și cablu TV pe doi ani prețurile pentru net sunt cuprinse între 7 și 11 euro (cu TVA).

Orange Home Fix – telefonia fixă – include 100 de minute naționale și 100 de minute în rețea pe lună, cu 1,25 euro/lună (cu TVA) serviciul nefiind supus unor restricții contractuale de durată minimă.

Orange promovează noile servicii cu reduceri de 20% pentru abonamentele de internet fix și televiziune prin cablu, nelimitat minute naționale și mai mult internet pe mobil în pachetele de servicii mobile din ofertele Orange Family și Orange Share și, bonus 5 euro pentru fiecare an în rețea, pentru a cumpăra tablete, smartphone-uri sau accesorii. Clienții vor avea o singură factură pentru toate serviciile și un singur număr de contact pentru Serviciul Clienți, 499.

Noile servicii convergente includ suport proactiv din partea unei echipe dedicate a Serviciului Clienți, care în prima zi după instalarea serviciilor vor suna abonații pentru a fi asistați telefonic la utilizare.

VEZI AUDIENȚELE MECIURILOR DIN PREMIER LEAGUE 2016

Orange Smart Home este un serviciu lansat la începutul anului care permite clienților să aibă grijă de propria locuință, de la distanță. Prin intermediul senzorilor, clienții pot monitoriza și controla locuința având opțiunea, de exemplu, de a alege ca la activarea senzorului de mișcare să primească alerte prin SMS sau e-mail, dar și să se declanșeze înregistrarea video, cu ajutorul camerei Wi-Fi. Notificările pot fi vizualizate pe telefonul mobil, tabletă sau calculator în caz de efracție, incendiu, inundație și altele.

Orange este liderul pe piaţa de telefonie mobilă din România cu 10,009 milioane de clienţi la 31 martie 2016 şi venituri anuale de 935,5 milioane de euro.

VEZI AUDIENȚELE MECIURILOR DIN LIGA 1 – ANUL 2016

Orange România este parte a grupului Orange, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 252 milioane de clienţi pe cinci continente.

Grupul Orange este un important furnizor de servicii globale IT și de telecomunicații pentru companii multinaționale, sub brandul Orange Business Services. În martie 2015, Grupul a prezentat noul său plan strategic “Essentials2020” care pune în centrul strategiei sale nevoile clienților, cu scopul de a le ușura accesul la universul digital și la puterea rețelelor de nouă generație.