FacebookTwitterLinkedIn

,,Androidul este în capul listei creatorilor de viruși pentru mobil pe fondul cotei mari de piață pe care o deține, iar amenințările informatice pentru acest tip de dispozitive mobile se diversifică rapid și devin din ce în ce mai complexe. Fie că urmăresc furtul de informații personale, accesul la conturile bancare sau furtul de bani prin umflarea facturilor utilizatorilor, virușii de Android pot fi extrem de periculoși fiind integrați de foarte multe ori în aplicații legitime”, , a declarat Valentin Jurcuț, Business Development Director, România, CEE, CIS, Bitdefender.

,,Tocmai de aceea alăturarea soluțiilor de securitate și a celor de control parental serviciilor de comunicații mobile este esențială, iar parteneriatul între furnizorul numărul unu din piața de securitate și liderul pieței de telecom a venit natural’’

Soluțiile de securitate Orange Antivirus și Orange Content Lock, dedicate utilizatorilor care folosesc sistemul de operare Android, se regăsesc în noile abonamente Orange.

Printre serviciile lansate de Orange azi se numără și Orange TV Go prin care utilizatorii pot accesa serviciul de televiziune pe desktop, laptop, smartphone şi tabletă, fără a fi restricţionaţi de tipul de conexiune de internet.

Canalele TV de pe Orange TV Go pot fi vizionate de clienţii care au un abonament Orange TV sau un abonament Panteră, conform pachetului lor, urmând ca, în curand, să fie disponibile oferte pentru toţi clientii Orange.

Totodată, compania telecom a anuțat că portofoliul Orange de smartphone compatibile 4G se va imbogăţi cu 5 noi modele: Orange Yumo, Nokia Lumia 625, Blackberry Q5, Samsung Galaxy S III 4G şi Samsung Galaxy Note 3.