FacebookTwitterLinkedIn

Serviciile fixe în bandă largă (care permit inclusiv distribuția de conținut video, n.red.) aveau la finalul Q1 2017 circa 112.000 de abonați. Dintre aceștia, numărul utilizatorilor de servicii Orange Home Net prin fibră optică aproape s-a dublat față de trimestrul anterior, depășind 12.000.

Numărul de descărcări și actualizări ale aplicației Orange TV Go a atins 2,2 milioane la finalul primului trimestru din 2017, în creștere cu 25% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Numărul mediu lunar de utilizatori activi ai aplicației în Q1 2017 a crescut cu peste 75% comparativ cu aceeași perioadă a anului 2016, ca umare a îmbogățirii conținutului disponibil și a actualizării aplicației, conform feedback-ului utilizatorilor, se mai arată în raportul Orange.

De asemenea, în premieră pentru Grupul Orange, în România, clienții serviciilor mobile Orange cu o ofertă activă Orange TV Go și clienții Orange Home TV prin satelit pot înregistra simultan mai multe emisiuni sau filme, direct în cloud, acestea putând fi urmărite ulterior de pe orice ecran conectat la internet, prin intermediul aplicației sau al stickului Orange TV.

La 31 martie 2016, Orange România oferea servicii mobile și fixe pentru 10.065.000 clienți, menținând o tendință de creștere a numărului de abonați.

În intervalul ianuarie-martie 2017, Orange România a realizat o cifră de afaceri de 246,2 milioane de euro, în creștere cu 4,6% faţă de perioada similară a anului trecut, continuând trendul ascendent din ultimele opt trimestre.