FacebookTwitterLinkedIn

Numărul de descărcări și actualizări Orange TV Go, aplicația de TV la cerere pentru PC, tabletă sau smartphone, a ajuns la aproximativ două milioane la finalul lunii septembrie, în creștere cu  față de Q3 2015. Aplicația Orange TV Go este cea mai descărcată aplicație de streaming TV a unui operator din România.

La începutul lunii septembrie, Orange a lansat pachetul de servicii convergente, Orange Home, în peste 90 de orașe din România, ce include internet prin fibră cu viteze de până la 1Gbps prin Orange Home Net, televiziune prin cablu prin Orange Home TV și telefonie fixă prin Orange Home Fix.

Peste 97% din clienții care au ales serviciile Orange Home sunt mulțumiți și foarte mulțumiți de acestea, potrivit unui sondaj realizat de Orange în urma instalării serviciului.

În iulie-septembrie 2016 Orange România a realizat o cifră de afaceri de 251,1 milioane de euro, în creștere cu 3,3% faţă de perioada similară a anului trecut, acesta fiind al șaselea trimestru de creștere consecutivă a veniturilor.

La 30 septembrie 2016, Orange România avea 10.175.000 clienți, în creștere cu peste 300.000 față de trimestrul precedent, progres susținut de creșterea bazei de abonați cu 4,8%.

CITEȘTE UN INTERVIU CU ANDREEA MARINESCU (GSK)