FacebookTwitterLinkedIn

Aplicația Orange TV Go difuzează peste 80 de canale și peste 500 de filme și episoade din seriale, ajungând la 1,8 milioane de descărcări și actualizări, cu un număr mediu de utilizatori lunari pe primul semestru 2016 cu 57% mai mare față de  prima jumătate a anului trecut.

Raportul arată faptul că Orange a lansat în luna mai serviciile de internet prin fibră optică, voce fixă și televiziune prin cablu digital în orașele Cluj-Napoca, Iași și Timișoara, urmând ca acoperirea să fie extinsă până la finalul anului, în zonele urbane din restul țării. Oferta este realizată printr-un parteneriat cu Telekom România și se adresează în special clienților Orange pentru a le oferi „soluții complete prin cele mai noi tehnologii atât pentru mobil, cât și pentru acasă”. Orange spune că serviciul „a fost bine primit”, dar nu oferă cifre.

Veniturile cumulate ale Orange în primele șase luni ale anului au fost de 475,9 milioane de euro, cu 4,9% mai mari față de primul semestru al anului anterior, evoluție susținută de creșterea numărului de abonamente și a consumului de date mobile.

În al doilea trimestru al anului, Orange România a înregistrat venituri totale de 240,5 milioane de euro, în creştere cu 3,3% faţă de aceeaşi perioadă din 2015, cu un ritm ușor încetinit față de primul trimestru când creșterea a fost de peste 6%, ca urmare a reglementării europene de roaming.

La 30 iunie 2016, compania avea 9.846.000 de clienţi, iar dintre aceștia 1.600.000 utilizează servicii 4G, cu o creștere de 2,8 ori comparativ cu perioada similară a anului trecut.