Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Oradea și Sibiul se află în TOP 10 Trivago cele mai convenabile orașe din Europa ce merită să fie vizitate în 2017

Trivago.ro a realizat topul celor mai convenabile 100 de orașe la nivel european ce nu pot fi ratate în 2017. Două orașe din România se clasează în premieră în Top 10 cele mai convenabile destinații europene ce merită vizitate în 2017.
 aboneaza-te
Oradea

Orașul Sibiu, care a ocupat locul șase în clasamentul de anul trecut, se situează în acest an pe locul al zecelea cu un indice de 96,88% și cu un preț mediu de cazare de 220 lei pe noapte pentru o cameră dublă.

Surpriza acestui clasament o constituie o altă destinație din România ce ocupă poziția a șaptea. Cu un indice de 97,07%, Oradea (foto) se află în premieră în acest clasament, prețul mediu de cazare fiind de 193 lei.

De asemenea, Brașov se plasează pe locul 15 în acest top.

Pentru a doua oară în ultimii trei ani, ocupantul locului întâi este orașul Mostar din Bosnia și Herțegovina care a obținut în acest an un indice de 97,58%.

La o diferență foarte mică, cu un indice de 97,53%, se situează pe al doilea loc orașul Novi Sad din Serbia. Obținând același indice, Veliko Tarnovo din Bulgaria s-a situat pe al treilea loc. Prețurile medii pentru o noapte de cazare în aceste orașe variază între 193 lei pentru prima clasată și 184 lei respectiv 162 lei pentru ocupantele loculurilor doi și trei.

Ca în fiecare an, indicele celor mai convenabile destinații europene combină prețul mediu de cazare pe noapte pentru o cameră dublă cu opiniile utilizatorilor trivago, rezultând într-o listă de destinații în care hotelurile sunt accesibile și serviciile oferite sunt de calitate.

De la Patrimonii Mondiale Unesco la Capitale Europene ale Culturii, lista cuprinde multe destinații cu un parimoniu arhitectural deosebit dar și cu numeroase posibilități de petrecere a timpului liber în natură.

www.trivago.ro Best Value Index oferă o imagine de ansamblu unică a celor mai apreciate destinaţii din întreaga lume cu ajutorul unui algoritm special conceput, care combină indicele preţurilor hoteliere împreună cu un Clasament trivago de Reputaţie pentru hoteluri.

Indicele Preţurilor Hoteliere trivago arată preţul mediu pe noapte al unei camere duble standard. Extinzând până la 100, indicele valoric listează cel mai bun scor combinat din evaluările utilizatorilor şi preţul mediu al hotelului.

Trivago este cel mai mare comparator de prețuri hoteliere la nivel mondial, ce compară preţurile pentru mai mult de 1.000.000 de hoteluri de la peste 250 de site-uri de rezervări din întreaga lume. trivago integrează peste 140 de milioane de opinii ale utilizatorilor despre hoteluri și 14 milioane de fotografii pentru a ușura găsirea hotelului ideal de către utilizatori. Lunar, mai mult de 120 de milioane de utilizatori găsesc hotelul lor ideal, folosind diferite filtre de căutare.

Compania trivago a fost fondată în 2005 în Düsseldorf, Germania și în prezent acţionează pe 55 de platforme internaţionale în 33 de limbi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii