FacebookTwitterLinkedIn

Aventura Soniei și a mamei ei a început când Sonia avea 3 ani, când cu entuziasmul exuberant și contagios al unui copil i-a spus mamei să scrie împreună o poezie.

Astfel că, aproape în fiecare seară, timp de 3 ani, au scris câte o poezie care povestea ceea ce se petrecea în acel moment, în viața lor sau pe parcursul zilei. Din aproximativ 300 de poezii, au fost selectate cele 16 publicate în ORACOL.

Acestea sunt exemple de activități în rime, explicate pe înțelesul copiilor, fiind o sursă de inspirație pentru mamele care au copii cu vârste cuprinse între 2 și 5 ani. Prin intermediul lor, mamele pot să le explice, într-un mod jucăuș, prin cuvinte și ilustrații sugestive, pline de talent și sensibilitate, realizate de Ioana Rusu, cum e la grădiniță, cum este când desenezi, când iei cina în familie, cum te joci sau cum descoperi animalele și anotimpurile.

Pentru cele două petrecerea timpului împreună, în familie, este extrem de importantă, iar discuțiile despre diferitele evenimente sau sentimente sunt foarte valoroase.

Sonia și-a dorit să realizeze acest proiect astfel încât să fie un exemplu pentru colegii ei și pentru prieteni. Acum își dă seama că dacă ai un vis, acesta poate deveni realitate atunci când ai o dorință foarte mare, consecventă și, bineînțeles, încrederea că vei găsi parteneri care se vor alătura visului tău.