FacebookTwitterLinkedIn

Potrivit reprezentanților companiei, nevoia de a angaja noi oameni bine pregătiți vine în urma anunțării rezultatelor financiare pentru anul fiscal 2017. Cu o majorare de 58% a veniturilor totale din serviciile cloud, Oracle este, în prezent, compania de servicii cloud cu cea mai rapidă creștere financiară. În plus, Oracle preconizează și pentru anul curent o creștere hiper-accelerată a afacerii cloud.

Compania Oracle are subsidiare în mai multe țări din regiunea EMEA de unde deservește clienți locali și internaționali.  Prin această campanie de recrutare nu sunt alocați strict un număr de noi angajați pe regiune, interesul fiind concentrate către a găsi oamenii cei mai talentați și a descoperi împreună în care dintre centrele noastre se pot acomoda cel mai bine.

Candidații trebuie să aibă drept de muncă pentru țara în care aplică dar compania alocă resurse pentru a susține costurile de relocare.

Obiectivul principal este acela de a descoperi oamenii cei mai talentați și mai potriviți pentru a se alătura echipei Oracle.

Compania nu furnizează ținte de recrutare locală, dar în România există interes pentru poziții tehnice, de vânzări, la departamentele financiare, de resurse umane atât în București, cât și în Iași. Candidații interesați pot să verifice posturile disponibile pe site-ul emeajobs.oracle.com de unde aleg România ca locație”, au declarat reprezentanții Oracle.

Citește și: Fostul ministru al comunicațiilor, Karoly Borbely, a preluat funcția de director public affairs la Telekom Romania

Oracle recrutează candidați care provin din medii diferite și au profile diversificate, având o experiență de muncă între doi și șase ani în resurse umane, marketing, recrutare, finanțe, aprovizionare sau vânzări. Candidații pot aplica imediat pentru diverse posturi în zona EMEA, vizitând pagina web ”Change Happens Here” – oracle.com/experience Oracle caută candidați absolvenți care prezintă un interes aparte pentru tehnologie și o pasiune pentru transformarea pe care serviciile cloud le pot aduce întreprinderilor.