Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Ora de iarnă 2019. Ce efect va avea schimbărea orei asupra programului CFR

Trecerea la ora de iarnă în 2019 se va face în acest weekend, în noaptea dintre sâmbătă (26 octombrie) și duminică (27 octombrie).  
 aboneaza-te
tren_la_timp_1

Ceasurile se vor da înapoi cu o oră, iar ora 4:00 va deveni ora 3:00, astfel că vom dormi cu o oră în plus.  Se va reveni înapoi la ora de vară, când ceasurile se dau înainte cu o oră și ora 3:00 va deveni ora 4:00, în ultimul weekend din martie 2020, în noaptea de 28 spre 29 martie 2020.

CFR Călători informează că, începând din 27 octombrie 2019, în activitatea de transport feroviar de pasageri se va trece la ora Europei Orientale.

Ora de iarnă 2019. Ce efect va avea schimbărea orei asupra programului CFR

„În noaptea 26/27 octombrie 2019, când ora 4 AM devine ora 3 AM, toate trenurile de călători care au ora de plecare din staţiile de formare după ora 4 AM vor pleca la orele din Mersul de tren în vigoare, respectând ora Europei Orientale. Trenurile de călători aflate în circulaţie după ora 4 AM, ora oficială de vară, vor opri în staţiile din parcurs stabilite, unde vor staţiona până la ora de plecare din orarul în vigoare după noua oră a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanţă scurtă până la staţia finală îşi vor continua mersul până la destinaţie”, au arătat reprezentanţii companiei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii