Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Imobiliare |
|

Opus Land, dezvoltatorul Cosmopolis, a înregistrat o cifră de afaceri de 29,5 mil. euro în primele nouă luni din an

În primele nouă luni din 2021 au fost vândute 425 de locuințe în cadrul Cosmopolis, cel mai amplu proiect rezidențial din zona de nord a Bucureștiului. Adițional acestora au fost încheiate alte câteva sute de contracte aferente locuințelor predate deja în acest an. Comparativ, vânzările în cadrul Cosmopolis s-au ridicat la 488 de unități locative în 2020.
Cosmopolis 2021

Astfel, Opus Land, dezvoltatorul Cosmopolis, a înregistrat o cifră de afaceri de 29,5 milioane de euro în primele nouă luni din acest an, comparativ cu rezultatul de 30,6 milioane de euro înregistrat pe tot parcursul anului 2020.

”Cererea pentru locuințe în proiecte integrate a crescut exploziv în toată această perioadă, iar faptul că avem și un produs atractiv pe segmentul de case cu grădină a contribuit la acest rezultat – cererea pentru case a crescut cu peste 70%, nu putem ține pasul cu cererea”, afirmă Gabriel Voicu, vicepreședinte SVN Romania și project manager Cosmopolis din partea companiei. SVN România este consultantul imobiliar și agentul exclusiv al proiectului.

Investițiile totale derulate în acest an de Opus Land pentru dezvoltarea Cosmopolis se vor ridica la 29 de milioane de euro, cu o treime peste nivelul din 2020. Suma va fi direcționată atât către dezvoltarea de locuințe cât și către extinderea infrastructurii generale a Cosmopolis. Proiectul a ajuns în prezent la peste 4.400 de locuințe finalizate și o comunitate care numără peste 12.000 de locuitori.

Investițiile totale realizate în Cosmopolis până în acest moment se ridică la peste 370 de milioane de euro, acesta fiind unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare din România, indiferent de segmentul pieței imobiliare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii