FacebookTwitterLinkedIn

Înființață acum mai bine de 55 de ani, Opsan furnizează componente și ansambluri metalice de înaltă tehnologie, fiind unul dintre liderii industriei de componente auto din Turcia. Expertiza companiei vizează în special: caroserie și componente șasiu, scaune și piese de interior, proiectare și fabricare de scule și dispozitive.

Clădirea închiriată va fi construită special pentru Opsan, conform specificațiilor tehnice indicate de chiriaș.

Contractul de închiriere a fost intermediat, în primul trimestru al acestui an, de Dunwell Industrial Brokerage, agenție de brokeraj din România specializată exclusiv în segmentul industrial al pieței imobiliare.

Această primă tranzacție din sectorul productiv reprezintă pentru echipa Dunwell atât finalizarea unui proces de durată, cât și confirmarea capacității noastre de a activa pe acest segment al pieței imobiliare”, a spus Marian Orzu, Managing Partner al Dunwell.

Extinderea Opsan în România și alegerea construirii primei unități productive la Pitești este atât o consecință a unui nivel de calificare ridicat al forței de muncă românești în general și din sectorul industriei auto în special, dar și datorită infrastructurii existente în zonă, au anunțat reprezentanții Dunwell. Experiența și calitatea unităților de producție dezvoltate de CTP, au contat, de asemenea, foarte mult în definitivarea acestei tranzacții.

Clădirea pe care o vom dezvolta pentru Opsan include spații de producție adaptate nevoilor lor, precum și birouri”, a declarat Iulia Bușcă, Business Development Manager în cadrul CTP România.

Înființată în 2017, în București, Dunwell intermediază tranzacții între proprietarii de spații logistice și industriale (proprietăți noi, existente, în construcție, built-to-suit, proiecte brownfield sau greenfield etc.) și chiriași (furnizori de servicii logistice, retaileri tradiţionali și online, FMCG, companii cu activități de producție). Divizia de terenuri se ocupă de tranzacționarea de terenuri, atât industriale, cât și pentru alte destinații de dezvoltare, de la vânzări de terenuri cu o singură parcelă, până la compactarea mai multor parcele, în funcție de zonă și de nevoi.

Partenerii executivi ai Dunwell sunt: Marian Orzu, unul dintre cei mai vechi specialiști ai pieței de industrial, cu peste 13 ani de experiență în domeniu, Daniel Cautiș, cu peste șase ani vechime în industrie, și Laurențiu Badea, care are 15 ani de experiență în piața imobiliară românească.