Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Afaceri |
|

Operatorul telecom Euroweb România înregistrează afaceri în scădere

Operatorul telecom Euroweb România a înregistrat în 2020 afaceri de 34,1 milioane de lei, în scădere cu 0,3% față de anul precedent.  
diagrama afaceri

Dacă cifra de afaceri este în scădere, activitatea Euroweb România a generat un profit net de circa 577.000 lei, de la o pierdere netă de aproximativ 660.000 lei. 

Creanțele au crescut cu 12,8%, la 16,3 milioane de lei, iar datoriile totale au urcat la 35,1, de la 34,1 milioane de lei.

În 2018, compania s-a confruntat cu pierderi excesive în perioada 2015 – 2017 din cauza condițiilor de concurență extrem de dificile pe piața telecomunicațiilor, arată reprezentanții Euroweb România.

Euroweb România este un operator specializat în furnizarea de servicii de telecom pentru mediul de business, parte a grupului Turk Telekom. Compania are peste 1.000 de clienți corporate și 4 centre regionale, în București, Timișoara, Iași și Cluj. Acționarul majoritar al companiei este TT Internațional Holding BV (Olanda) – 99,95%, restul titlurilor fiind deținute de 4 persoane fizice.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii