Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Operațiuni antiteroriste la Londra și Kent: o femeie împușcată și patru suspecți arestați

Autorităţile britanice au împuşcat o tânără şi au arestat alţi trei suspecţi într-o operaţiune antiteroristă din cartierul londonez Willisden, iar o femeie a fost reţinută într-o operaţiune asemănătoare din Kent. Operaţiunile au avut loc la câteva ore după arestarea unui suspect înarmat cu cuţite în apropierea palatului Westminster şi a Downing Street, relatează BBC, conform NEWS.RO.
IMG_20170420_155646_resized_20170428_021612253

Reprezentanţii Scotland Yard au precizat că aceste operaţiuni antiteroriste nu au legătură cu arestarea suspectului înarmat din apropierea legislativului, care era cunoscut de agenţii MI5.

De asemenea, femeia împuşcată în timpul operaţiuni este considerată suspectă şi este internată în stare gravă, dar stabilă într-un spital din Londra.

Autorităţile au arestat alţi doi bărbaţi în vârstă de 16 şi 20 de ani, precum şi o femeie de 20 de ani în urma operaţiunii din Willisden.

Între timp, o femeie în vârstă de 43 de ani a fost arestată în Kent.

Poliția a anunţat că toate persoanele arestate sunt suspectate de organizarea, pregătirea şi instigarea la acţiuni teroriste în Marea Britanie.

foto: Forbes.ro

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii