Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Imobiliare |
|

One United Properties a ajuns la cota 0 și va finaliza construcția proiectului One Verdi Park în 2021

Construcția One Verdi Park dezvoltat de One United Properties a ajuns la cota zero și va fi finalizat în 2021. Turnul rezidențial de la One Verdi Park va fi unul dintre cele mai înalte blocuri de locuințe exclusiviste din București, iar cel de birouri o soluție pentru companiile în căutare de reprezentativitate.
One United Properties

One Verdi Park este amplasat în partea de Nord a Bucureștiului, pe Str. Barbu Văcărescu și are ca termen de livrare trimestrul 4 din 2021.

Turnul rezidențial de la One Verdi Park împreună cu cel mai mare turn de la One Mircea Eliade (componenta rezidențială a proiectului One Floreasca City) vor reprezenta cele mai înalte blocuri de locuințe exclusiviste din București.

Proiectul va avea o suprafață totală de 60.000 mp și se înscrie în linia preocupării constante a dezvoltatorului de a oferi mai mult decât locuințe și birouri, ci adevărate concepte de trai și muncă, axate pe „wellbeing”, pe calitatea locuirii și a spațiului de muncă.

„One Verdi Park este un proiect mixt care se dezvoltă într-o zonă cu potențial mare, o zonă consacrată atât pentru segmentul office, cât și pentru cel comercial și rezidențial. Odată cu atingerea cotei zero dezvoltarea proiectului avansează, ceea ce ne permite livrarea sa mai devreme decat termenul inițial pe care ni l-am asumat, la finele lui 2021. Lucrăm cu un contractor foarte eficient din Turcia, iar în acest moment suntem chiar cu patru săptămâni înaintea programului bugetat inițial, ritm care ne poate permite să finalizăm chiar înainte de termen. Pe fondul trendului de eficientizare a timpului în marile aglomerări urbane, proiectele mixte care oferă atât locuințe, cât și spații de lucru în aceeași zonă câștigă teren. Clienții caută dezvoltări mixte care să le ofere cât mai multe facilități, de la casă, la birou, market, restaurant, pentru că toate acestea salvează timp. Dezvoltarea acestui proiect a început în toamna lui 2019 și deja 50 % din unitățile locative au fost precontractate. One Verdi Park va fi unul dintre proiectele landmark ale orașului, o dezvoltare de referință, asemenea lui One Floreasca City, pe o piață imobiliară dinamică cum este cea de la noi”, spune Beatrice Dumitrașcu, VP Residential Division One United Properties.

Conceptul One Verdi Park se înscrie în strategia companiei de a dezvolta proiecte multifuncționale, așa cum sunt și One Cotroceni Park sau One Floreasca City, în contextul unui interes accentuat pentru revitalizarea fostelor platforme industriale ale Bucureștiului, dar și al preocupării crescute a oamenilor pentru îmbunătățirea calității mediului de trai și de lucru.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii