FacebookTwitterLinkedIn

Întreg spațiul are o înălțime utilă de trei metri și beneficiază de certificarea LEED Platinum, iar certificarea WELL se află în curs de obținere. Dezvoltatorul a primit autorizarea de construire pentru parcul de afaceri în toamna anului trecut, iar în prezent construcția proiectului a atins primul etaj și va fi dezvoltată pe locul fostei fabrici Ventilatorul.

„One Cotroceni Park livrează un concept care schimbă perspectiva asupra dezvoltărilor imobiliare clasice și care va deveni un punct de referință pentru viitorul Bucureștiului”, spune Mihai Păduroiu, CEO al diviziei office One United Properties.

One Cotroceni Park va fi direct conectat la viitoarea stație de metrou Academia Militară. Pe lângă cei 15.000 mp de spații de retail și cei 80.000 mp GLA dedicați business park-ului, One Cotroceni Park prevede și o componentă rezidențială cu aproximativ 800 de apartamente, ce va fi dezvoltată în mai multe faze. Autorizația pentru componenta rezidențială se află în curs de obținere.

„Parcul de afaceri este unic pe piața de birouri din București și  va oferi spații de birouri flexibile, cu acces la zone verzi, grădini suspendate, dar și o varietate de servicii dezvoltate în jurul conceptului de „wellbeing” – starea de bine a angajaților și calitatea mediului de lucru, zone pentru activități în aer liber, inclusiv gym cu piscină, o galerie de retail cu o suprafață de 15.000 mp, comparabilă cu cea a unui mall. Prima fază a acestui proiect este deja preînchiriată în proporție de 50%”, încheie Mihai Păduroiu.