FacebookTwitterLinkedIn

Compania a început deja pregătirile pentru construirea ansamblului mixt de unități locative, birouri și comerț.

Situat pe locul unei clădiri abandonate, care a fost deja demolată de One United Properties, One Herăstrău Towers va avea un design contemporan elegant, cu finisaje de o înaltă calitate, la care se adaugă avantajele clădirilor verzi, pentru care

One United Properties a început demersurile de certificare Green Homes pentru proiectul One Herăstrău Towers, care va fi situat pe

Biroul de arhitectură care semnează proiectul este X Architecture & Engineering, în timp ce lobby-urile clădirii vor avea un design marca Lemon Interior Design.

One Herăstrău Towers va avea o înălțime de 45 de metri. Va fi format din trei zone, baza clădirii și cele două turnuri. Baza clădirii va avea funcțiuni comerciale și birouri de 5.250 mp. Potrivit constructorului, clădirea va fi finalizată în 24 de luni.

One United are mai multe proiecte rezidențiale finalizate (376 de apartamente), în construcție (387 de apartamente) și care urmează să fie începute în urmatorii ani (peste 500 de apartamente). Printre cele mai importante proiecte ale companiei se numără One Herăstrău Park, One Herăstrău Plaza şi One Charles de Gaulle.

One United Properties deține North Gate, un complex office în zona de nord a Capitalei, cu 23.000 mp și 500 de locuri de parcare, în vreme ce One Tower, localizat în zona centrală a Bucureștiului se află în prezent în construcție.