FacebookTwitterLinkedIn

Proiectul Neo Floreasca Lake este conceput ca un ansamblu rezidențial contemporan de dimensiuni mici, care va oferi 50 de apartamente exclusiviste, cu un regim de înălțime de P + 5 etaje. Cu o arhitectură originală și elegantă, semnată de biroul X Architecture & Engineering, Neo Floreasca Lake oferă apartamente de top, care se încadrează în linia conceptuală boutique a diviziei Neo. Ansamblul rezidențial va oferi unități cu 2, 3 și 4 camere, precum și câteva penthouse-uri cu vedere panoramică la lacul Floreasca, într-una din cele mai liniștite și exclusiviste zone ale Capitalei. Lobby-ul acestui ansamblu va avea dublă înălțime și va fi conceput de Lemon Interior Design. Totodată, proiectul prevede și 50 de locuri de parcare. Pentru acest ansamblu, livrarea este estimată pentru trimestrul al doilea al anului 2022, acesta fiind deja peste 20% precontractat înainte de începerea construcției.

„Neo este un brand boutique, exclusiv, care se concentrează doar pe zone foarte bune sau excepționale, în toate sectoarele din București, cu terenuri între 2.000 și 4.000 mp. Este vorba de zone în care noi avem deja proiecte dezvoltate sub brandul One și în care Neo va oferi comunății proiecte de dimensiuni mai mici, dar care din punct de vedere al calității, design-ului și sustenabilității nu sunt cu nimic mai prejos față de proiectele noastre landmark. Prin produsele dezvoltate sub brandul Neo continuăm să ne adresăm clienților cu venituri medii spre mari, mari și foarte mari”, a afirmat Victor Căpitanu, cofondator One United Properties.

„În prezent avem 3 proiecte Neo în curs de dezvoltare: Neo Mamaia, Neo Floreasca Lake, Neo Timpuri Noi, urmând ca Neo Herăstrău Park să fie început în următoarele 12 luni. Proiectul de la malul mării, din stațiunea Mamaia, se livrează în 2020, fiind deja peste 70 % precontractat. Neo Timpuri Noi este estimat pentru livrare în Q1 2021 și este peste 50 % precontractat, în vreme ce Neo Herăstrău Park preconizăm că va fi livrat în Q4 2022. Toate proiectele Neo beneficiază de un design contemporan elegant, cu finisaje de o înaltă calitate, la care se adaugă avantajele clădirilor verzi, o preocupare constantă pe care o avem pentru toate dezvoltările noastre”, a precizat Octavian Avramoiu, Managing Partner Neo Properties Development.