FacebookTwitterLinkedIn

One Cotroceni Park este un proiect imobiliar cu funcțiune mixtă, aflat în prezent în dezvoltare pe locul fostei platforme Ventilatorul.

„Dezvoltat pe un teren de 5,8 hectare, conceptul multifuncțional One Cotroceni Park este creat într-o abordare holistică de tipul Live / Work / Play, oferind viitorilor rezidenți, dar și angajați, facilități integrate, de la operatori de food (cantină, cafenele, wine-bar, bistro, restaurante), la fitness și servicii (farmacie, curățătorie, bancă), piste de alergare în aer liber, înot și ciclism”, declară Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties.

One Cotroceni Park va fi direct conectat la viitoarea stație de metrou Academia Militară printr-un pasaj subteran.

Prima fază a proiectului de birouri de 43.000 mp urmează să fie livrată la sfârșitul acestui an și este deja 72% pre-închiriată. De asemenea, lucrările la faza a doua au început și ele, aceasta urmând a fi livrată odată cu componenta rezidențială.

Investiția totală în One Cotroceni Park se ridică la 365 de milioane de euro. Pentru componenta rezidențială a proiectului, dezvoltatorul alocă 140 de milioane de euro, iar restul de 225 milioane de euro vor fi investiți în clădirea de birouri.

Portofoliul One United Properties are o valoare pe piață de peste 1,1 miliarde de euro și cuprinde peste 2.000 de unități rezidențiale exclusiviste și spații de birouri clasa A+.