Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Imobiliare |
|

One United Properties a încheiat un acord de finanțare de 78 mil. euro pentru proiectul One Cotroceni Park

One United Properties este unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România. Compania, controlată în proporție de 65% de Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, este listată pe Piața Principală a Bursei de Valori București.
One Cotroceni Park

Finanțarea este acordată entităților One Cotroceni Park Office S.A. (c. 40 de milioane de euro) și One Cotroceni Park Office Faza 2 S.A. (c. 28 milioane de euro), la care se adaugă o facilitate de TVA de 9 milioane de euro.

Băncile finanțatoare pentru acest credit sunt Banca Comerciala Română, BRD Group Société Générale și Erste Bank A.G., iar scadența împrumuturilor este de 7 ani.

Dezvoltat pe un teren de 5,8 hectare, pe locul fostei platforme Ventilatorul, One Cotroceni Park este unul dintre cele mai ample proiecte de regenerare urbană din București, conceput într-o abordare holistică de tipul Live / Work / Play. Proiectul cu funcțiune mixtă include o componentă office cu două clădiri mari de birouri de clasă A cu aproximativ 75.000 mp suprafață închiriabilă, una rezidențială cu peste 850 de locuințe și una comercială.

Reamintim că, la începutul lunii iulie, One United Properties s-a listat pe Piața Principală a Bursei de Valori București, în urma unei oferte publice inițiale, prima din ultimii șapte ani la bursa locală.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii