Cautare
, Staff

Imobiliare |
|

One United Properties începe lucrările la proiectul rezidențial premium Neo Mamaia

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties, specializat pe proprietăți rezidențiale exclusiviste și clădiri office din București va începe, luna aceasta, construcția proiectului premium Neo Mamaia, situat în zona Mamaia Nord, după ce a primit autorizațiile de construire.
180423 randare fatada EN mamaia

Neo Mamaia este un proiect rezidențial premium, proiectat de biroul X Architecture & Engineering.

„Odată cu primirea autorizațiilor de construire putem spune că deschidem șantierul pentru lucrările la Neo Mamaia, deschidere preconizată pentru 4 octombrie. Proiectul are în plan aproximativ 40 de apartamente și face parte din divizia de real estate Neo, în portofoliul căreia se vor regăsi ansambluri rezidențiale exclusiviste atât în București, cât și pe litoral. În total, avem trei proiecte sub brandul Neo – Neo Floreasca Lake, Neo Mamaia şi Neo Timpuri Noi”, a declarat Cătălin Scripcaru, CEO Neo Development.

Divizia Neo face parte din strategia de dezvoltare a companiei One United Properties și este un proiect care se va alinia standardelor exclusiviste ale ansamblurilor rezidențiale din portofoliu. Această linie de business își propune să valorifice potențialul unui segment relativ neexploatat până acum și să dezvolte proiecte de real estate de dimensiuni mai mici, dar la fel de exclusiviste. Noua divizie de real estate, Neo, este condusă de Octavian Avramoiu și Cătălin Scripcaru, acționari cu 30% în noul proiect, alături de One United Properties.

One United are mai multe proiecte rezidențiale finalizate (376 de apartamente), în construcție (387 de apartamente) și care urmează să fie începute în urmatorii ani (peste 500 de apartamente).

Printre proiectele companiei se numără One Herăstrău Park, One Herăstrău Plaza şi One Charles de Gaulle. One United Properties deține North Gate, un complex office în zona de nord a Capitalei, cu 23.000 mp și 500 de locuri de parcare, în vreme ce One Tower, localizat în zona centrală a Bucureștiului se află în prezent în construcție.

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii