Cautare
, Staff

Imobiliare |
|

One United Properties dezvoltă divizia One Office în parteneriat cu Ionuț Dumitrescu, un experimentat investitor imobiliar

One United Properties, principalul dezvoltator imobiliar specializat pe proprietăți rezidențiale exclusiviste din București, înființează divizia One Office, în parteneriat cu Ionuț Dumitrescu, un dezvoltator experimentat de clădiri de birouri.
7-ionut-dumitrescu

Ionuț Dumitrescu este fondatorul companiei Eurisko Real Estate Consulting (1997), care avea să devină una dintre cele mai mari și puternice companii imobiliare din România. Aceasta a fost vândută în anul 2007 către liderul mondial de profil, CB Richard Ellis (actuala CBRE).

În 2003, el a fondat Building Support Services, cea mai mare companie de administrare a imobilelor din România, ale cărei acțiuni le-a vândut mai apoi unui consorțiu de investitori internaționali, în 2006.

În 2008, Ionuț Dumitrescu a înființat Element Development, o companie de investiții și dezvoltare imobiliară axată pe oportunitățile imobiliare rezidențiale și comerciale din România și tot el și-a pus semnătura și pe complexul de birouri „The Bridge”, cel mai mare business park din zona Grozăvești-Orhideea.

De curând, Ionuț Dumitrescu s-a asociat cu One United Properties pentru a dezvolta divizia One Office destinată construcției de clădiri de birouri.

Mă bucur foarte mult să intru ca acționar în One Office, divizia de dezvoltare de birouri a One United Properties, nu numai pentru faptul că aici există o echipă extrem de valoroasă, căreia sunt încântat să mă alătur, ci și pentru faptul că voi putea să-mi aduc aportul într-o zonă în care sunt specializat”, spune Ionuț Dumitrescu care se va ocupa de dezvoltarea de birouri în cadrul grupului, dar și de achiziția de terenuri și închiriere a proiectelor.

El va fi partener pe divizia One Office şi este deja membru în Consiliul de Administraţie al One United Properties.

Parteneriatul cu Ionuț Dumitrescu reprezintă o decizie strategică de extindere a companiei noastre pe zona de dezvoltare de proiecte de birouri, care credem că va crește profitabilitatea companiei și va acoperi, în același timp, și o necesitate a pieței”, spune Victor Căpitanu, fondatorul One United Properties. Căpitanu a fost unul dintre cei patru fondatori ai Capital Partners, boutique de consultanță financiară și de M&A care, în 2007 – 2008, l-a ajutat pe Dumitrescu să vândă Eurisko către CB Richard Ellis.

One United Properties este un dezvoltator imobiliar specializat pe proprietăți rezidențiale exclusiviste din București. One United are mai multe proiecte rezidențiale finalizate (188 de apartamente), în construcție (340 de apartamente) și care urmează să fie începute în urmatorii ani (484 de apartamente). Compania deține primul complex rezidențial din București certificat „Green Homes”, nivelul Excelent – One Herăstrău Park – proiect premiat în cadrul Forbes Green Awards 2017 pentru sustenabilitate în domeniul imobiliar.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii