FacebookTwitterLinkedIn

”Marcăm în acest moment startul celui mai mare proiect de regenerare urbană din zona centrală a Bucureștiului, pe un teren de 5,8 hectare. Dimensiunea lotului ne permite să construim un concept care va redefini dezvoltările imobiliare clasice, conturând pe harta Bucureștiului un nou punct de interes”, a afirmat Mihai Păduroiu, CEO | Office Division, One United Properties.

Prima etapă a acestui proiect de anvergură o reprezintă un parc de afaceri dezvoltat sub conceptul ”Flex Well Tech”.

Proiectul One Cotroceni Park aduce beneficii precum: localizarea în interiorul inelului central al orașului și acces direct la metrou, suprafețe flexibile de la 3.400 mp până la 8.000 mp, terase ”elevated gardens”, spații verzi, zone pentru activități sportive în aer liber și o vedere panoramică asupra vecinătăților – Palatul Cotroceni, Grădina Botanică sau Palatul Parlamentului.

Totodată, One Cotroceni Park dă o nouă dimensiune conceptului ”Work -Live – Shop”, oferind viitorilor anagajați și rezidenți care vor locui în cadrul proiectului o zonă de retail cu o suprafață de 15.000 mp, comparabilă cu cea a unui centru comercial de dimensiuni medii.

Componenta rezidențială a proiectului mixt One Cotroceni Park prevede aproximativ 800 de apartamente și va fi dezvoltată în mai multe faze începând cu 2020.

De asemenea, One Cotroceni Park va fi direct conectat la viitoarea stație de metrou Academia Militară printr-un pasaj subteran.