FacebookTwitterLinkedIn

IMMUNE Building Standard™, lansat anul trecut la inițiativa companiei românești Genesis Property cu scopul de a combate efectele pandemiei Covid-19, se extinde dincolo de birouri și spații industriale pentru a acoperi și zona clădirilor rezidențiale.

Healthy by Design Building Institute (HDBI) a certificat prima proprietate rezidențială din lume cu IMMUNE Building Standard™.

One Palace Place, o clădire rezidențială de lux din Londra, Marea Britanie, administrată de Navana Property Group, a primit eticheta IMMUNE™ – Strong, devenind prima proprietate rezidențială care primește această distincție. Situată în cartierul Westminster, One Palace Place dispune de 35 de apartamente private.

„Facem acum încă un pas important în călătoria noastră care a început în aprilie 2020, la scurt timp după izbucnirea pandemiei, când am dezvoltat IMMUNE Building Standard™ ca un proiect de referință pentru clădirile sănătoase ale viitorului. Am parcurs un drum lung de atunci și am valorificat expertiza relevantă dobândită în crearea unor medii construite mai sănătoase în care oamenii își petrec cea mai mare parte a timpului, fie acasă, fie la locul de muncă. Experiența noastră cu acest standard inovator și abordarea vizionară a Navana au condus la prima clădire rezidențială certificată IMMUNE™ din lume, deschizând calea pentru casele noastre post-pandemice”, a spus Liviu Tudor, fondator al Genesis Property și președinte al European Property Federation.

Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus studențesc privat din România, West Gate Studios, și al unității de cazare de 4 stele Studio One Accommodation Suites.

Navana Property Group este o companie multidisciplinară de servicii imobiliare care activează în sectoarele rezidențial, comercial și spațiilor cu utilizare mixtă.