Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Concurs de scenarii “Write a screenplay for Sebastian Stan”

Asociația Cinemascop cu sprijinul HBO Europe organizează cu ocazia ediției a treia a American Independent Film Festival, care va avea loc în București, în perioada 12-18 aprilie 2019, un concurs de scenarii intitulat: "WRITE A SCREENPLAY FOR".
Sebastian Stan

Până pe 26 martie 2019, scenariști de limba română, experimentați sau începători, sunt așteptați să-și trimită propunerile la adresa: info@cinemascop.eu.

Concursul de scenarii presupune scrierea unui outline (sinopsis) pentru actorul american de origine română Sebastian Stan, fie pentru filme de lungmetraj ficțiune, fie pentru o miniserie TV de 6 episoade.

Un juriu format din specialiști va analiza toate aplicațiile și va alege proiectele finaliste, pe 8 Aprilie 2019.

Autorii proiectelor finaliste sunt invitați să participe la un workshop de dezvoltare în perioada 10 – 17 aprilie 2019, la București, în timpul căruia proiectele lor vor fi dezvoltate cu consilierea unor script doctors.

Proiectele finaliștilor vor fi analizate de un panel de specialiși împreună cu Sebastian Stan, iar aceștia vor alege proiectele pe care le-ar vedea dezvoltate ca scenarii. Pe data de 18 aprilie 2019, vor fi anunțate public proiectele câștigătoare.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE SPORT – FEBRUARIE 2019

HBO Europe și Asociația Cinemascop vor susține dezvoltarea proiectelor alese până la faza de scenariu.

Regulamentul concursului și detalii pot fi consultate AICI.

Inițiat în 2017, American Independent Film Festival revine în 2019 cu cea de-a treia ediție și prezintă o selecție de producții independente americane recente, lansate în circuitul marilor festivaluri din lume precum Sundance, Cannes, New York, Tribeca, Telluride, Toronto, Veneția, alături de secțiuni retrospective, proiecții și evenimente speciale.

Sebastian Stan este un actor american de origine română, născut la Constanța în 1982 și care după ce a emigrat cu familia în SUA a devenit un actor de renume după ce a jucat în rolul Bucky Barnes din “Winter Soldier” realizat de Marvel Cinematic Universe, apoi în 2011 în “Captain America: The First Avenger” ;i apoi în “Captain America: The Winter Soldier” (2014), “Ant-Man” (2015), “Captain America: Civil War” (2016), “Black Panther” (2018) și în “Avengers: Infinity War” (2018). În 2015, a fost unul din actorii principali în comedia dramatică “Ricki and the Flash” și în filmul SF al lui Ridley Scott “The Martian”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii