Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

ForbesForward |
|

OMV Petrom: Am trimis către spitalele Matei Balş, Victor Babeş, Grigore Alexandrescu, Floreasca, Colentina, Sf. Ioan şi Spitalul Judeţean Prahova, șapte pachete

„Forbes România” invită antreprenori, manageri și companii să vorbească cum își desfășoară activitatea în această perioada dificilă, cum gestionează situația foarte fluidă, cum își tratează personalul, ce speranțe au, ce temeri și multe alte aspecte vitale.
 aboneaza-te
OMV PETROM
  • Ce decizii de business a luat compania dvs. de la izbucnirea epidemiei de coronavirus?

Pentru a asigura furnizarea de energie, am activat Planul pentru Continuarea Activității, care prevede măsuri specifice pentru asigurarea continuității operațiunilor noastre esențiale, ținând cont de etapele diferite ale situației generate de coronavirus. O echipă de management special desemnată monitorizează zilnic situația și lucrează intens să țină sub control impactul asupra operațiunilor și al infrastructurii critice. Activitatea în zonele de producție din Upstream, în rafinărie și în centrala electrică a fost organizată astfel încât să asigure continuitatea operațiunilor, implementând în același timp măsurile impuse de autorități.

Acestea au fost implementate în stațiile noastre de carburanți, OMV și Petrom, de la măsuri stricte de igienă la mesaje despre prevenție pentru clienți și închiderea temporară a zonelor gastro, furnizând doar produse alimentare la pachet. În plus, compania a suplimentat livrarea de produse în ambele rețele de distribuție pentru a satisface nevoile clienților.

  • Care sunt măsurile pe care compania dvs. le-a luat în sprijinul angajaților de la izbucnirea epidemiei de coronavirus?

Pentru protejarea angajaților și clienților noștri, am implementat lucrul de acasă pentru angajații care pot lucra de la distanță și am flexibilizat programul de lucru. Folosim în mare măsură aplicații online și instrumente video și electronice pentru ședințe și pentru semnarea documentelor, asigurând astfel, pe cât de mult posibil, distanțarea socială. Angajații din benzinării sunt dotați cu dezinfectanți, mănuși de unică folosință și măști.

 

  • Cum credeti că ați putea ajuta comunitatea – socială și/sau de business?

OMV Petrom susține intervenția Crucii Roșii Române în pandemia COVID-19 cu o donație de 1 milion de euro. Fondurile vor fi folosite pentru achiziția de echipamente de testare pentru diagnosticare rapidă COVID19.

În plus, am trimis către spitalele Matei Balş, Victor Babeş, Grigore Alexandrescu, Floreasca, Colentina, Sf. Ioan şi Spitalul Judeţean Prahova, șapte pachete. Fiecare pachet conţine câte un aparat de cafea dotat cu râşniţă pentru măcinat cafeaua boabe, 120 kg  de Cafea VIVA boabe, 5 paleţi de apă la pahar VIVA (sunt 16.000 pahare în cei 5 paleţi) şi 15.000 bucăţi de biscuiţi VIVA.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii