FacebookTwitterLinkedIn

OMV Petrom şi Auchan Retail România au anunţat marţi, 15 decembrie, că vor investi peste 50 de milioane de euro pentru modernizarea celor 400 de staţii de alimentare Petrom, în următorii patru ani. Complementar, magazinele MyAuchan vor înlocui spaţiile comerciale existente din staţiile Petrom.

OMV Petrom, cea mai mare companie integrată de energie din Europa de Sud-Est, a inaugurat prima staţie modernizată de carburanţi din reţeaua Petrom în cadrul unui amplu program de modernizare a întregii reţele. Aceasta include culoar rapid de alimentare cu posibilitate de plată cu cardul la pompă. OMV Petrom şi Auchan Retail România, subsidiara din România a Auchan Retail, unul dintre cele mai mari grupuri mondiale de comerţ alimentar, au început integrarea magazinelor de proximitate MyAuchan în staţiile de alimentare Petrom. Cele două companii vor investi peste 50 de milioane de euro pentru modernizarea celor circa 400 de staţii de alimentare Petrom”, a anunţat Petrom.

În perioada 2021 – 2024, aproximativ 400 de staţii de alimentare din reţeaua Petrom vor fi reamenajate.

Programul de modernizare a staţiilor de alimentare Petrom demonstrează angajamentul nostru puternic de a face investiţii pe termen lung în România şi de a oferi energie neîntreruptă şi servicii de calitate consumatorilor români. În această perioadă dificilă, investiţiile private au un rol semnificativ pentru revenirea economică”, declară Christina Verchere, CEO OMV Petrom.

Magazinele de proximitate MyAuchan vor fi integrate în locul spaţiilor comerciale existente din staţiile Petrom.