Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Omul de afaceri turc Mustafa Kadiroglu a preluat în totalitate Prestige Tours

Turoperatorul Prestige Tours, care aparține grupului Happy Tour, a fost preluat în totalitate de omul de afaceri turc Mustafa Kadiroglu, proprietar al Calypso Tour.
mustafa

Prestige Tours urmează să fie integrat în grupul de turism pe care omul de afaceri turc îl conduce, Caly Group, alături de alte agenții precum Calypso Tour, Casio Air și Sultan Cargo. De mai bine de doi ani, Calypso Tour este partenerul strategic al Prestige Tours pe destinația Antalya, astfel că preluarea operațiunilor turoperatorului român vine ca un lucru firesc.

Preluarea turoperatorului a început în luna ianuarie, când Mustafa Kadiroglu a achiziționat 0,99% din acțiunile totale, însă discuțiile privind intrarea în acționariatul Prestige Tours au fost începute încă de la finalul anului trecut. Astfel că, omul de afaceri turc devine, începând cu această lună, unicul acționar al turoperatorului.

Javier Garcia del Valle, CEO Happy Tour Group: „Românii nu mai sunt turiști, au devenit călători”

Planurile noului proprietar sunt de a extinde Prestige Tours pe plan internațional, pentru început în Europa, iar mai apoi în Asia. De asemenea, acestea vizează dezvoltarea ofertei turistice a turoperatorului, dublarea volumelor de vânzări concomitant cu a destinațiilor operate și focus special pe zona serviciilor, în special cele de lux, segment acoperit foarte bine de către compania turcă.

„Am colaborat foarte bine cu Prestige Tours în acești ani. România  este o piață cu potențial pentru noi, în condițiile în care românii preferă Antalya ca destinație de vacanță, iar cererea este în creștere de la an la an. Prestige Tours reprezintă o oportunitate pentru noi de a ne dezvolta în plan local, mai ales că există o cerere mare și din alte orașe ale României, nu doar din București”, a declarat Mustafa Kadiroglu, proprietar Calypso Tour.

Work&life balance : Javier Garcia del Valle (Happy Tour) – Când joci golf ești mereu în competiție cu tine

Schimbarea va fi doar una la nivel de acționariat, conducerea fiind asigurată în continuare de către Elena Anghel, actualul director executiv al turoperatorului.

elena„Calitatea serviciilor oferite tuturor partenerilor noștri, direcți sau indirecți, va fi aceeași. Implicarea directă a domnului Mustafa Kadiroglu, încă de la începutul anului, ne-a ajutat foarte mult să ne dezvoltăm și să avem o creștere mare, până în prezent, la pachetele turistice aferente charterelor din această vară. Am introdus, de asemenea, primul charter operat din Suceava către Antalya, iar rezervările sunt mai mult decât satisfăcătoare”, spune Elena Anghel, director executiv Prestige Tours.

Pentru 2016, Prestige Tours va opera chartere către destinații din Turcia și Grecia. La nivelul anului trecut, turoperatorul a transportat pe chartere peste 6.000 turiști, iar pentru 2016 sunt estimați 20.000 de turiști. De asemenea, Prestige Tours estimează o creștere de 6 ori a afacerilor pentru 2016, bazându-se pe numărul de locuri disponibile pe cursele charter.

În 2015, Happy Tour Group, condus de Javier Garcia del Valle, din care fac parte Happy Tour, Paravion și Prestige Tours a înregistrat o cifră de afaceri de 94 de milioane de euro, în creștere față de 2014.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii