Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Omul de afaceri Ion Sturza a fost desemnat prim-ministru al Republicii Moldova

Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, l-a desemnat pe omul de afaceri Ion Sturza pentru funcţia de prim-ministru, informează Unimedia, conform MEDIAFAX.
Ion_Sturza_7463

Domnul Sturza cunoaşte foarte bine problemele privind economia ţării, starea financiară şi cea generală. Eu sper că el va reuşi să rezolve problemele cu care se confruntă astăzi societatea. Sper că liderii partidelor proeuropene vor analiza, se vor mai gândi şi vor lua o decizie corectă”, a declarat Nicolae Timofti.

Ion Sturza s-a născut pe 9 mai 1960 în satul Pârjolteni, raionul Călăraşi. Sturza a mai fost prim-ministru al Republicii Moldova în perioada februarie – noiembrie 1999. După ce a demisionat din funcţie, Ion Sturza a revenit în funcţie şi a fondat mai multe companii. În 2002, împreună cu grupul Rompetrol, a înfiinţat compania Rompetrol Moldova, devenind director general.

ION STURZA: PRAGMATISM ȘI LUCIDITATE

În septembrie 2009, Ion Sturza s-a retras din Rompetrol, înfiinţând fondul de investiţii Fribourg Capital, care are operaţiuni în Republica Moldova şi în România.

VEZI AVEREA LUI ION STURZA!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii