Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

OMNIASIG se alătură luptei împotriva virusului COVID-19 și donează 50.000 de euro asociației Dăruiește Viață

OMNIASIG Vienna Insurance Group sprijină asociația Dăruiește Viață cu o donație de 50.000 euro, pentru a susține demersul de dotare a spitalelor de stat cu echipament medical și crearea unor condiții optime de tratament în următoarea perioadă pentru persoanele afectate de COVID-19.
Coronavirus

„Ne confruntăm cu o situație fără precedent și suntem conștienți că, pentru a depăși cu bine această perioadă, este nevoie de un efort colectiv, de la fiecare individ în parte, până la cadre medicale, autorități și companii din mediul privat. Astfel, OMNIASIG a decis să doneze 50.000 euro către Asociația Dăruiește Viață, contribuind astfel la achiziția echipamentelor necesare pentru spitalele din România”, spune Mihai Tecău, Președinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este o societate administrată în sistem dualist, a cărei conducere este asigurată de Directorat, sub supravegherea și coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse şi o reţea teritorială extinsă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii