FacebookTwitterLinkedIn

De asemenea, profitul înregistrat a fost de 9,57 milioane de lei.

Asigurările de tip Property, adică asigurările de incendiu și calamități naturale au înregistrat, în primele nouă luni ale anului, o valoare a primelor brute de 134, 91 milioane de lei, valoare egală cu cea raportată în aceeași perioadă a anului trecut,

În aceeași perioadă, linia asigurărilor de sănătate a înregistrat o creștere de 30% a primelor brute subscrise, ajungând la o valoare de aproximativ 4 milioane de lei.

În același timp, asigurările auto au înregistrat venituri de 481 milioane de lei, în creștere cu 26%, astfel: RCA, prime brute subscrise în valoare de 254 milioane de lei și Casco, prime brute subscrise în valoare de 227 milioane de lei. Despăgubirile plătite pe aceste linii au fost în valoare de 316 milioane de lei.

„Vom merge mai departe cu aceeași strategie bazată pe subscrierea prudentă a riscurilor pe toate liniile de produse, corelată permanent și cu un răspuns prompt la nevoile specifice ale clienților noștri. Obiectivul nostru rămâne, în continuare, susținerea și dezvoltarea liniilor de produse non-auto”, a declarat Mihai Tecău, președintele directoratului Omniasig.