FacebookTwitterLinkedIn

Evenimentul a avut loc în cadrul unei cine private VIP, la Quaglino’s, în Mayfair, Londra.

Printre invitații care i-au fost alături actorului la această cină care a sărbătorit parteneriatul cu OMEGA s-au numărat: Chiwetel Ejiofor, câştigător al unui premiu Bafta pentru cel mai bun actor într-un rol principal şi nominalizat la premiile Oscar la categoria Cel mai bun actor pentru rolul său din filmul 12 ani de sclavie şi Dan Stevens, cunoscut pentru performanţa sa din seria de televiziune Downton Abbey, unde l-a interpretat pe Matthew Crawley.

Eddie Redmayne_1

Înainte de începerea festivităţilor, Clemency Burton-Hill, MC-ul evenimentului, le-a urat bun venit pe scenă preşedintelui OMEGA Stephen Urquhart şi lui Eddie Redmayne. Întrebat ce îl face pe Eddie perfect pentru rolul de ambasador OMEGA, preşedintele OMEGA a mărturisit că în afară de indiscutabilul său talent actoricesc, Eddie este o sursă de inspiraţie şi integritate pentru oameni de toate vârstele. Stephen Urquhart a continuat spunând că Eddie are o atitudine umilă faţă de succesul său, ceea ce este cu adevărat în spiritul OMEGA.

În discursul său, Eddie Redmayne a mărturisit că este cu adevărat onorat de invitaţia de a face parte din familia de ambasadori OMEGA şi că aşteaptă cu nerăbdare provocările pe care i le va aduce acest nou rol.

Atmosfera specială a fost completată de setting-ul art-deco creat special pentru această ocazie şi de muzica anilor 1920 şi 1930, interpretată cu măiestrie de Benoit Viellefon şi de trio-ul ‘The Nightingale Girls’.