Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Olympus lansează laptele bio de consum, produs local

Compania Olympus, unul dintre jucătorii importanţi pe piaţa lactatelor din România mizează în continuare pe segmentul bio şi lansează  primul lapte organic de comnum, produs local.
olympus lapte bio

Olympus Lapte Bio de Consum este fabricat la Hălchiu, județul Brașov, este destinat în exclusivitate pieţe interne şi, potrivit companiei, provine 100% de la ferme bio locale, unde animalele sunt hrănite si crescute conform standardelor înalte impuse de către organismele internaționale și naționale de reglementare în domeniu.

În portofoliul companiei, pe segmentul bio, mai există şi kefirul şi iaurtul bio, iar lansarea Olympus Lapte Bio de Consum vine ca urmare a cererii înregistrate pe segmentul produselor organice în România.

„Am fost încurajați de răspunsul consumatorilor ca urmare a lansării primelor noastre produse bio și continuăm să lansăm sortimente noi de lactate pe acest segment. Am depășit deja estimările inițiale de creștere de 10% pe an pe segmentul bio, iar strategia noastră ia în calcul aducerea pe masa consumatorilor a acelor produse de calitate excepțională, care să îi determine să opteze pentru o alimentație sănătoasă”, a declarat directorul general Olympus, Ilias Pliatsikas.

 

Citeşte şi Olympus sau tradiţia de a face lactate

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii