Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

OLX Group s-a mutat în America House și a ajuns la 65 de angajați

OLX Group, companie ce reunește site-ul de anunțuri OLX.ro, Autovit.ro, precum și Storia.ro, platforma de anunțuri imobiliare lansată în august 2016, s-a relocat la începutul anului într-un spațiu de birouri din clădirea America House, în București.
 aboneaza-te
OLX_2

Spațiul de 900 mp găzduiește 65 de angajați, cu 40% mai mulți față de anul trecut, în nouă departamente: marketing, vânzări, advertising, moderare și customer support și financiar.

Noul sediu OLX Group vine în contextul creșterii accelerate a companiei din ultimii doi ani. În 2016, compania a scos pe piață peste 25 de locuri de muncă, dintre care 15 au acoperit arii noi de specializare. Pentru perioada de început a anului 2017, OLX Group își propune să recruteze 6 specialiști noi, posturi deschise pentru toate cele trei branduri.

„(…) Având în vedere creșterea de anul trecut, biroul anterior devenise neîncăpător și am folosit această oportunitate pentru a construi de la zero un spațiu în care să ne simțim ca acasă și care să permită extinderea activității în viitor.(…)”, a declarat Victor  Preda, HR Manager, OLX Group România.

Planurile pentru următorul an se concentrează pe consolidarea și dezvoltarea echipei, atât prin programe de training susținute de parteneri externi, cât și prin accesul la platforme online de cursuri ale grupului.

OLX România, parte a OLX Group, este liderul pieței locale de anunțuri generaliste, cu peste 3,5 de anunțuri active și o medie lunară de peste 10 milioane de vizitatori, potrivit SATI.

La nivel internațional, grupul OLX este prezent în 48 de țări și are peste 4.000 de angajați.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii