Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Ogilvy&Mather comunică pentru Immochan România

Ogilvy&Mather România a fost desemnată agenția de comunicare a Immochan România pentru promovarea proiectului Coresi Shopping Resort.
tatian-diaconu-og

Ogilvy&Mather va oferi companiei Immochan România – jucător în piața dezvoltatorilor de centre comerciale din România – servicii de consultanță (poziționare de brand și dezvoltarea identității vizuale), va dezvolta și va implementa întreaga strategie de comunicare (ce reunește componentele de ATL, BTL, digital, PR și CRM), va propune și implementa strategia de media planning și buying – prin companiile din grup, și va oferi servicii de Relații Publice.

Ridicat în Brașov, pe fosta platformă a uzinei Tractorul, Coresi urmărește să revoluționeze definiția clasică de centru comercial și propune, în premieră în România, un nou concept, acela de „shopping resort”.

Cu un buget de investiţii de 60 de milioane de euro, Coresi Shopping Resort va deveni o destinaţie de shopping şi de petrecere a timpului liber ce se adresează locuitorilor din întreaga regiune.

Identitatea vizuală dezvoltată de Ogilvy&Mather pentru Coresi Shopping Resort vine dintr-o zonă plină de viață și de culoare. Reprezentat de morișcă drept simbol grafic, Coresi promite să fie un loc care va polariza energie pozitiva și bucuria de a trăi.

Tatian Diaconu (foto), Director General Immochan România, a declarat: „Compania Immochan, prin oamenii care îi dau viață, ar putea fi definită prin trei atribute cheie: empatie, dedicare și creativitate. Astfel că ne-am luat de partea noastra un grup de comunicare de prestigiu cu care împărtășim idealuri și o viziune similare. Avem lângă noi un partener de drum lung și care a venit cu o abordare inovatoare a comunicarii proiectului Coresi. Avem încredere că vom construi împreună un brand puternic şi relevant”.

Immochan România are patru direcţii de business: dezvoltarea de proiecte imobiliare în parteneriat cu hipermarketurile Auchan; leasing pentru galeriile comerciale şi a retail park-urilor; activităţi de property management pentru galeriile comerciale şi valorizare patrimonială a proprietăţilor grupului Auchan. Immochan România are în acest moment în dezvoltare două proiecte: Coresi Shopping Resort din Braşov şi un centru comercial în Drumul Taberei, Bucureşti, valoarea totală a investiţiilor fiind de 120 de milioane de euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii