Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

News |
|

OFICIAL: Premierul Cîțu l-a demis pe Vlad Voiculescu. Cine îi va prelua atribuțiile de Ministru al Sănătății

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu și Andreea Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănătății, au fost demiși din funcție. Decizia a fost luată miercuri dimineață de premierul Florin Cîțu, după situația de la Spitalul "Victor Babeș", dar și pentru ordinul intempestiv de carantinare emis marți seară.
12. vlad voiculescu

Premierul Florin Cîţu a anunțat că miercuri i-a înaintat preşedintelui Klaus Iohannis documentele de revocare din funcţia de ministru al Sănătăţii a lui Vlad Voiculescu.

Interimatul funcţiei va fi asigurat de către Dan Barna, potrivit lui Cîțu, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătăţii.

„Totodată, am decis demiterea din funcţia de secretar de stat la ministerul Sănătăţii a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, anunţă premierul.

Ordinul de ministru al Sănătăţii care introduce noi criterii pentru carantinarea localităţilor, respectiv nivelul de testare pentru COVID, rata de incidenţă şi de gradul de ocupare a paturilor din spitale şi secţiile ATI, semnat de secretarul de stat Andreea Moldovan, a fost publicat marţi în Monitorul Oficial.

Se pare că, premierul Florin Cîţu nu şi-ar fi dat acordul pe ordin. În schimb, vicepremierul Dan Barna spunea că ordinul este firesc, tehnic şi necesar.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii