Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

Ofertele pentru închirieri de locuințe ar putea crește cu peste 50%

apartamente_chirie.jpg
În septembrie numărul anunțurilor pentru închirieri de locuințe va crește cu peste 50% față de luna augusta aceluiași an, potrivit platformei online Mercador.ro.

Din cele peste un milion de anunțuri mai mult de 180.000 intră în categoria imobiliare. Dintre acestea,aproximativ 20% sunt pentru închirieri de apartamente și case.

În primele două săptămâni ale lunii septembrie,s-au înregistrat aproximativ 15.000 de anunțuri noi pentru închirieri de garsoniere și apartamente. Tot pentru aceeași categorie, se remarcă o dublare a numărului de anunțuri noi față de perioada anterioarăîn județele Iași, Constanța și Brașov.

Conform anunțurilor active de închirieri de pe site-ul  Mercador.ro, chiria medie cerută de proprietari pentru o garsonierăîn București este de aproximativ 231de euro, iar pentru un apartament de 2 camere ajunge la 390de euro.

Dintre județele studiate: București, Cluj, Constanța și Brașov, cel mai mic preț pentru închirierea unei locuințe este în județul Brașov, cu o medie de 170 de euro pentru o garsonieră și de 250 de euro pentru un apartament cu două camere. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii