Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Oferte Last Minute pentru sărbători și Early Booking pentru vara 2016

Happy Tour lansează HAPPYtârgul Online de Crăciun, cu oferte last minute pentru sărbători, dar și cu reduceri Early Booking pentru vara 2016.
avion_vacanta_aeroport.jpg

Tarifele pentru vacanțele din portofoliul Târgului de Crăciun pornesc de la 267 euro pentru un sejur în Corfu, respectiv 397 de euro pentru un sejur în Cipru, pentru vara anului 2016.

Printre cele mai atractive oferte disponibile la HAPPYtârgul Online se numără ofertele last minute de Crăciun și Revelion, cu  discounturi  de până la 40 euro/persoana. Spre exemplu, pentru pachetul  „Crăciunul la Viena” tariful este de 549 de euro/persoană pentru patru nopți de cazare la un hotel de patru stele, cu mic dejun inclus, transport cu avionul, cina de Crăciun, dar și bilet categoria A la celebrul concert de Crăciun de la Palatul Hofburg al Orchestrei din Viena. O altă ofertă din portofoliul Târgului  este  „Revelion în Portugalia” (Porto și Lisabona), cu tariful de 799 de euro/persoană, având incluse patru nopți de cazare la hoteluri de patru stele, mic dejun inclus, bilete de avion, tururi de oraș dar și o croazieră pe râul Douro în noaptea dintre ani, croazieră unde va fi organizată cina și petrecerea de Anul Nou.

Printre cele mai căutate destinații de vară se află insulele Grecești, Antalya, Spania (cu chartere noi către Ibiza), Cipru, respectiv noutățile sezonului 2016, Croația (charter Istria – începând de la 410 euro/persoană), Sardinia (charter – începând de la 525 euro/persoană) și Portugalia (charter Algarve – începând de la 559 de euro/persoană).

„Interesul turistilor pentru rezervarea de vacanțe online, ne-a derminat să lansăm și o ediție de Crăciun a HAPPYtârgului. Pe lângă reduceri substanțiale pentru vacanțele de Crăciun și Revelion, am inclus în oferta târgului cele mai bune tarife Early Booking pentru vacanțele verii anului 2016. Avem disponibile peste 30 de pachete festive, pentru toate bugetele”, spune Daniela Toncu, Leisure Manager la Happy Tour.

HAPPYtârgul  Online de Crăciun este disponibil până pe 31 decembrie 2015, Happy Tour estimând un număr de peste 100.000 de accesări.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii