FacebookTwitterLinkedIn

Noua franciză, RE/MAX Freedom Group, va fi activă începând din luna august.

Principalul motiv pentru care am luat decizia de a investi într-o franciză imobiliară a fost interesul pe care l-am avut, în ultimii ani, pentru piața de real estate, mai ales pe segmentul pe care RE/MAX este lider de piață, cel rezidențial, zona pe care sunt eu însumi sunt investitor. În plus, am analizat această oportunitate de peste jumătate de an, informându-mă la un nivel destul de detaliat cu privire la piața internă și la evoluțiile de la nivel internațional, în special ale brandului RE/MAX. Am studiat mai multe modele și am concluzionat că, la acest moment, acest proiect este cel potrivit pentru a mă implica”, a afirmat Octavian Bădescu.

Octavian Bădescu (42 de ani) este antreprenor în sectorul serviciilor și investitor. A fost implicat ca fondator și manager în diferite proiecte antreprenoriale în domenii precum cel de curierat, de cercetare de piață și de marketing direct, cele mai relevante fiind Sameday Courier și Retailplus Eastern Europe. El deține un EMBA, fiind absolvent al ASE și al SNSPA. La sfârșitul lunii mai, Bădescu și-a făcut exit-ul din businessul Sameday, vânzându-și participația către eMAG. Retailerul online eMag devine noul acţionar principal al Sameday Courier, după ce a cumpărat o participaţie de 80% din companie.

eMAG cumpără firma de curierat Sameday Courier, un business cu afaceri de 13,5 milioane lei anul trecut

Acesta a subliniat că, în acest moment, pe piața imobiliară locală există un potențial semnificativ, mai ales ținând cont de caracteristicile pieței și de nevoile existente privind un serviciu de calitate și de peisajul concurențial și economic actual.

Pe o piață atât de efervescentă cum este cea de real estate, există o nevoie atât a vânzătorilor, cât și a cumpărătorilor pentru servicii de consultanță imobiliară de calitate. Tocmai din acest motiv, filosofia RE/MAX privind reprezentarea exclusivă, lucrul în serviciul vânzătorilor și oferirea unor servicii implicite comisionate cu 0% la cumpărători, poate fi cheia pentru a genera încredere și a derula cu profesionalism o astfel de activitate”, a mai spus Octavian Bădescu.

Potrivit afirmațiilor sale, antreprenorul își propune, într-un plan ce acoperă un orizont de timp de 8 ani, ca RE/MAX Freedom Group să depășească ca și anvergură proiectele sale antreprenoriale precedente.

Prin afilierea la reţea, RE/MAX Freedom Group are avantajul de a face parte dintr-o afacere în care, în acest moment, există pe plan local peste 170 de agenţi în cele 11 orașe unde este prezenta RE/MAXRomania.

Planul meu ca antreprenor este să cresc business-ul RE/MAX Freedom Group, un brand care valorizează libertatea, una dintre aspirațiile cele mai înalte ale fiecărui om, aspirație pe care cei cu o mentalitate antreprenorială o vizează cu precădere, iar lucrul în echipa noastră o poate oferi”, a mai declarat Octavian Bădescu.

Acesta este de părere că piața imobiliară locală se va educa din ce în ce mai mult și că agenții imobiliari vor învăța care este modul corect de abordare a clientului, treptat fiind percepuți ca profesioniști în domeniu, nu doar ca persoane care intermediază o tranzacție.

În contextul noii francize inaugurate, RE/MAX își continuă planurile de expansiune din acest an, punând accent pe București, principalul pol de dezvoltare imobiliară al țării, unde sunt vizate 25 de francize în următorii ani.