FacebookTwitterLinkedIn

Astfel, antreprenorul Octavian Bădescu, fondatorul companiei, face exit din afacerea pe care a fondat-o în 2007, iar Lucian Baltaru care era până acum acţionar minoritar, devine acţionar unic al companiei.

”Ieșirea din Sameday Courier a venit într-o perioadă optimă pentru mine având în vedere oportunităţile de viitor. Îmi propusesem să fac exit până în 2015 pentru a mă putea implica și în alte proiecte pe care le am în vedere. Cred că în România se pot face multe schimbări în bine. Ies din Sameday Courier pentru că am ocazia de a face o astfel de schimbare, chiar în zona mea de expertiză. Sunt convins că proiectul Sameday Courier își va continua evoluția și că va fi un succes și pe mai departe”, a comentat antreprenorul Octavian Bădescu, fondator al Sameday Courier.

 „Sameday Courier este un business în care cred și în care am investit foarte mult timp și energie. Văd o provocare pentru mine în decizia lui Octavian de a se concentra pe noi proiecte. În plus, această decizie a venit într-un moment în care aveam toate datele necesare pentru a face un astfel de pas. Am fost alături de Sameday Courier încă din primul an și cunosc business-ul în cele mai mici detalii. Cred foarte mult în această companie și în forța ei de a se dezvolta in continuare”, a declarat Lucian Baltaru, General Performance Manager la Sameday Courier.

Sameday Courier este un business de nișă în curieratul românesc, fiind prima companie specializată pe livrările în aceeași zi la nivel local, național și internațional. Compania a fost fondată în anul 2007 și a înregistrat o cifră de afaceri de 5 milioane RON la finalul anului 2012. Sameday Courier oferă servicii caracterizate prin flexibilitate și adaptarea la nevoile punctuale și specifice ale clienților,  precum cele de tip „tailor-made”.