Cautare
, Contributor

Burse |
|

Obligațiunile Patria Bank vor fi tranzacționate la Bursa de Valori București

Obligațiunile Patria Bank vor fi tranzacționate la Bursa de Valori București (BVB) din data de 15 decembrie.  
Unitate-Patria Bank

Bursa de Valori Bucureşti a aprobat admiterea la tranzacţionare pe piaţa reglementată a obligaţiunilor subordonate, negarantate, neconvertibile, denominate în euro emise de Patria Bank, conform unui raport al băncii publicat pe site-ul BVB. Prima zi de tranzacţionare va fi 15 decembrie.

Obligațiunile au o dobândă fixă de 6,50% pe an, scadenţa în 5 octombrie 2028 şi o valoare nominală totală de 8,187 milioane euro. Ele au fost emise în cadrul plasamentului privat desfăşurat în perioada 28-30 septembrie 2020.

Prin Decizia nr. 1429 din data de 4 decembrie 2020 Autoritatea de Supraveghere Financiară a aprobat Prospectul întocmit în vederea Admiterii la tranzacţionare pe piaţa reglementată administrată de Bursa de Valori Bucureşti a Obligaţiunilor subordonate, negarantate şi neconvertibile, denominate în euro, emise de Patria Bank SA (emisiunea PBK28E). Prima zi de tranzacţionare pe piaţa reglementată administrată de Bursa de Valori Bucureşti a Obligaţiunilor este 15 decembrie 2020, simbolul de tranzacţionare fiind PBK28E“, se menţionează în raport.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii