FacebookTwitterLinkedIn

Libra Internet Bank a vândut în cadrul unui plasament privat derulat anul acesta, în 22- 23 septembrie și 11 noiembrie, un număr de 400 de obligațiuni senioare eligibile MREL, nominative, dematerializate, negarantate și neconvertibile, denominate în euro, în valoare totală de 40 de milioane de euro.

Echipa Libra Internet Bank va suna pe 3 decembrie clopoțelul Bursei de Valori București (BVB) cu ocazia începerii tranzacționării obligațiunilor companiei la bursă.

Libra Internet Bank este membră a grupului american de investiții New Century Holdings și una dintre cele mai dinamice bănci din România specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatori imobiliari și agribusiness.

Ne-am propus să atragem 40 de milioane de euro, iată că am atras 40 de milioane de euro. Este cu siguranță un nou moment de referință în istoria băncii, moment care consacră poziția Libra Internet Bank în rândul celor mai importante și sigure companii din România”, declara Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank, în urma închiderii celor două perioade de subscriere ale celui mai recent plasament privat al băncii.