Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Burse |
|

Obligaţiunile companiei poloneze Aforti Holding intră la tranzacţionare pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare al Bursei de Valori Bucureşti 

Obligațiunile Aforti Holding, în valoare de 2 milioane de lei, vor intra la tranzacţionare pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (SMT) pe data de 12 octombrie.  
bvb.jpg

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) anunță că obligaţiunile companiei poloneze Aforti Holding în valoare de 2 milioane de lei intră la tranzacţionare pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (SMT) pe data de 12 octombrie.

“Bursa de Valori Bucureşti informează că marţi, 12 octombrie, obligaţiunile companiei poloneze Aforti Holding în valoare de 2 milioane de lei intră la tranzacţionare pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (SMT) sub simbolul bursier AFH25”, anunţă BVB.

Obligaţiunile au scadenţa la 4 septembrie 2025 şi o rată anuală a dobânzii de 10%, cu plată semestrială. 

Aforti Holding oferă consultanţă în domeniile financiar, tehnologic, administrativ şi investiţional către entităţile componente ale Grupului financiar Aforti, specializate la rândul lor în diverse tipuri de servicii şi consultanţă financiară adresate microîntreprinderilor şi întreprinderilor mici şi mijlocii.

Aforti Holding este listată pe piaţa New Connect a Bursei de Valori din Varşovia, sub simbolul bursier AFH. În cadrul plasamentului privat derulat în septembrie 2020, compania a vândut un număr de 20.000 de obligaţiuni corporative negarantate, nesubordonate, cu o valoare nominală de 100 lei. Aforti Holding a atras de la 44 de investitori suma totală de 2.000.000 de lei, destinată finanţării operațiunilor Aforti în România.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii