FacebookTwitterLinkedIn

Vacanță pentru business

Domeniul nostru de activitate, dar și așezarea geografică sunt două elemente care nu permit întreruperea activității în perioada verii. Pentru un brand de magazine așa cum suntem noi, cele mai bune perioade pentru vânzări sunt primăvara, vara și toamna, cu un vârf pe timpul verii, când echipele sunt în plină activitate.

Certitudini și predictibilitate

Activăm în retail, pe segmentul bricolaj, materiale pentru home improvement și DIY, astfel că suntem direct conectați la ceea ce se întâmplă pe plan general în industria materialelor de construcții. Prețul materialelor sau stocurile nu mai sunt o certitudine. Există cereri din ce în ce mai mari la nivel național de materiale de construcții, iar lipsa materiilor prime la nivel mondial duce la rupturi de stoc și la majorarea prețurilor celor existente. Este o situație apărută în acest an, cu care nu ne-am confruntat în anii trecuți, poate doar în 2008 să mai fi fost ceva asemănător.

Îngrijorări

Majorările excesive pentru materialele de construcții

Planuri de business

Planurile noastre de bussiness pentru următoarea jumătate a lui 2021, pentru 2022 și pentru 2023 sunt concentrate pe dezvoltare și expansiune. În prezent suntem în negocieri pentru încă 5 locații Brick la nivel național, care vor avea finalizări de proiect pe perioada acestor ani. Pregătim așadar cel puțin 6 deschideri de magazine, luând în calcul și Oradea, care este deja o locație semnată.

Vacanță în țară sau străinătate

Mă face să zâmbesc această întrebare, pentru noi, cei de la malul mării, vara nu este niciodată perioadă de vacanțe. Activitățile sunt la turație maximă în acest interval și suntem mereu ocupați să fim gazde pentru turiștii care ajung la mare sau să asigurăm bunuri pentru diverse sectoare în vederea primirii turiștilor. Probabil că voi pleca în vacanță în lunile noiembrie sau decembrie, undeva la căldură, ca să compensez faptul că deși avem marea lângă noi, vara nu prea ne putem bucura de ea.