Cautare
, Contributor

Leadership |
|

Oana Bădărău este noul partener PeliFilip

Oana Bădărău  a fost promovată în poziția de partener în cadrul companiei PeliFilip, anterior ocupând funcția de senior associate. PeliFilip a ajuns astfel la 9 parteneri din totalul de 65 de avocați.
Oana Badarau, Partener PeliFilip

Oana Bădărău face parte din echipa companiei PeliFilip încă de la înfiinţarea acesteia, specializându-se în piaţa imobiliară, proiecte şi infrastructură şi achiziţii publice.

„În cadrul echipei PeliFilip am avut oportunitatea de a creşte în direcţia pe care mi-am dorit-o, de a-mi valorifica şi dezvolta competenţele şi de a-mi cultiva acele trăsături şi convingeri care rezonau deja cu valorile firmei”, a declarat Oana Bădărău, partener PeliFilip.

De asemenea, expertiza ei acoperă tranzacţii de real estate, dezvoltarea şi finanţarea proiectelor, construcţii, închirieri, contracte comerciale, etc.

„Promovarea Oanei ca partener a reprezentat o decizie firească pentru noi, atât datorită evoluţiei ei remarcabile, cât şi caracterului, valorilor şi dedicării ei, compatibile 100% cu ADN-ul PeliFilip”, a declarat Francisc Peli, managing partner PeliFilip.

Tot de la începutul acestui an, Olga Niţă  a fost numită senior associate al casei de avocatură. Aceasta s-a alăturat echipei PeliFilip în anul 2011, după ce a efectuat un stagiu de practică la această firmă în anul 2010. Principalele practici în care este specializată și unde a activat pe multe dintre tranzacțiile de top din ultimii ani sunt corporate, fuziuni şi achiziţii şi pieţe de capital, având experienţă şi în finanțări.

PeliFilip este o firmă de avocatură care asigură servicii juridice, avocații din cadrul acesteia având experiență în domenii precum infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, piaţă imobiliară, concurenţă, litigii, finanţări şi pieţe de capital, precum şi dreptul muncii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii