FacebookTwitterLinkedIn

Ioana Manda (foto sus) o înlocuieşte pe Anica Muntean, care devine director Proiect în cadrul Grupului Renault România.

După ce a absolvit Institutul Politehnic Bucureşti – Subingineri TCM Piteşti, Ioana Manda (52 de ani) şi-a început cariera profesională la Dacia, în anul 1983.

În cadrul uzinei a avut mai multe responsabilităţi în funcţiile de subinginer, şef Grupă Tehnologie, şef laborator, şef echipă, şef program Metrologie, şef Serviciu Metrologie, şef departament Calitate Mecanică, şef departament Fabricaţie Cutii de Viteze TL şi şef departament Calitate Uzina Vehicule Dacia. Din iunie 2016 ocupă funcţia de director al Centrului Tehnic Titu.

lgayllett_01

La rândul său, Graham Lawrence Aylett (foto stânga), noul director al Direcţiei Logistice România, situată pe platforma industrială de la Mioveni, preia această funcție de la Ştefan Gaibu, care va ocupa postul de şef Proiect Operaţiuni Logistice ALE (Alianţa Logistică Europa) Corporate, la Renault, în Franţa.

VEZI BILANȚURILE AGENȚIILOR DE PUBLICITATE ÎN 2015!

Britanicul Graham Lawrence Aylett (43 de ani), a urmat studii de Logistică şi Supply Chain Management. Are o experienţă profesională îndelungată în domeniul logisticii auto, obţinută la Centrul de Piese de Schimb Renault – Nissan din Lutterworth, Marea Britanie, unde îşi începe activitatea în anul 1991. Până în 2010, a avut o serie de responsabilităţi în calitate de şef proiect sau şef al Centrului logistic. Se alătură mai apoi Grupului Renault România, în fruntea Centrului de Piese de Schimb de la Oarja (parte a Renault Comercial România), în calitate de director.

Centrul Tehnic Titu, inaugurat în 2010, este responsabil de testarea vehiculelor şi componentelor mecanice în diversele faze ale proiectelor gamei Global Access. CTT face parte din Renault Technologie Roumanie, cel mai mare centru de inginerie al Renault din afara Franţei. CTT are 450 de angajați și se întinde pe o suprafață de 350 ha, din care 48.000 metri pătrați este suprafață construită.