Cautare
, Contributor

Shopping |
|

O voce de Oscar pentru Voce Viva, noul parfum Valentino

Îndrăzneț și extravagant, parfumul Voce Viva a fost creat de doi parfumieri talentați, Honorine Blanc și Amandine Clerc Marie, care au creat o esență florală, radiantă. Noul parfum al casei Valentino este un amestec de arome seducătoare, de la mandarină, floare de portocal și gardenie, la esență dulce de vanilie. Parfumul este ambalat într-un recipient elegant, decorat cu un V  strălucitor.
Pierpaolo Piccioli, directorul de creație Valentino, spune că și-a dorit o nouă abordare pentru acest produs, motiv pentru care a ales-o  pe Lady Gaga,  pentru a fi imaginea Voce Viva.
Artistă versatilă și nonconformistă, Lady Gaga activează din 2005, dar succesul a venit în 2008, odată cu primul său album, The Monster, care a cucerit lumea datorită pieselor ritmate și melodioase. Videoclipurile care promovează single-urile arată o cântăreață a cărei imaginație în materie de vestimentație o impune aproape peste noapte drept un fashion icon – termen oficializat de premiul Fashion Icon pe care Gaga l-a primit de la Council of Fashion Designers of America.
În 2011, Lady Gaga lansează albumul Born This Way, a cărui piesă-titlu a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului A Star is Born, regizat de Bradley Cooper, și care i-a adus autoarei premiul Oscar pentru cel mai bun cântec. Revista Time a inclus-o în topul celor mai influenți oameni din 2010, iar în 2019 a ocupat poziția a patra în topul Forbes al celor mai bine plătite femei din industria muzicală.
Gaga a câștigat 11 premii Grammy, două Globuri de Aur, un premiu BAFTA, trei Brit Awards și 18 MTV Video Music Awards. În 2019, devenea prima fameie care câștiga în același an un Oscar, un Grammy, un premiu BAFTA și un Glob de Aur.
Lady Gaga a purtat creații Valentino Couture în numeroase ocazii, printre acestea Festivalul de Film de la Veneția din 2018 și Globurile de Aur din 2019.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii