Cautare
, Contributor

SportsMoney |
|

Paravion: O treime dintre românii care merg în Franța pentru meciurile naționalei și-au cumpărat pachetele în rate

O treime din suporterii echipei naționale de fotbal a României au plătit în rate pentru a-și putea permite să ajungă în Franța, pentru a putea fi alături de tricolori la toate cele trei meciuri din grupe, potrivit agenției de turism online Paravion.
 aboneaza-te
Euro 2016

Aproximativ 36% dintre românii care au cumpărat pachete în Franța cu ocazia meciurilor naționalei României la Euro au ales să le achite integral în două sau trei rate. Cel mai scump pachet, care include bilete la toate cele trei meciuri din grupe, avion, transferuri și cazare pentru 11 nopți în Franța, costă peste 2.000 de euro de persoană.

Studiul Paravion mai arată că peste 46% dintre microbiștii care au cumpărat pachete turistice, dar şi bilete la meciurile României, au optat pentru cele disponibile în deschiderea competiției, pe 10 iunie, când este programat meciul tricolorilor cu naționala Franței. Al doilea meci în clasamentul preferințelor turiștilor este România – Elveția, care a generat 34% din totalul pachetelor rezervate pentru Euro 2016, urmat de meciul România – Albania, cu o pondere de 20%.

Vacanțele de tip city break, mai ieftine cu aproximativ 20% de la 1 mai

Din totalul românilor care și-au achiziționat pachete turistice pentru meciurile de la Euro 2016, 15% sunt femei, conform datelor Paravion.

Pachetele disponibile la Euro 2016 includ biletul de avion, cazarea și transferurile de la aeroport la hotel, dar și de la hotel la stadion și înapoi, pentru cei care vor să meargă în Franța doar pentru meci și să se întoarcă imediat după ce se termină.

Paravion se extinde în SUA, Orientul Mijlociu și Asia

remus visan

„Pe măsură ce se apropie Campionatul European de Fotbal, vânzările pachetelor, respectiv ale biletelor la meciuri, cresc. Din estimările noastre, pachetele pentru meciul din deschidere vor rămâne în topul vânzărilor, urmate de cele pentru partida dintre România și Elveția”, declară Remus Vișan, Directorul General al Paravion. 

Potrivit acestuia, aproximativ 18% dintre românii care au achiziționat pachete pentru cel mai important eveniment de fotbal al anului au ales oferta care asigură bilete de avion și cazare pentru 11 nopți, pentru a participa astfel la toate cele trei meciuri ale naționalei.

Pachetul pentru meciurile României la Euro 2016 este disponibil la prețul de 2.149 de euro de persoană și include transport cu avionul de la București la Paris și retur cu compania Air France/KLM, taxele de aeroport, 9 nopți de cazare cu mic dejun în Paris la un hotel de patru stele, 2 nopți de cazare cu mic dejun în Lyon la un hotel de patru stele.

Cum a reușit Paravion să crească de zece ori în zece ani

De asemenea, acesta include şi un  tur panoramic al capitalei cu ghid local, transferuri de la aeroport la hotel și retur, precum și de la gară la hotel, pentru legătura dintre Paris și Lyon, bilet de tren pentru TGV Paris – Lyon, la clasa a doua, transfer de la hotel la stadion și retur (Stade de France Paris pentru vizionarea meciului Franța – România, stadion Parc de Princes Paris pentru vizionarea meciului de fotbal România – Elveția și Stade de Lumieres Lyon pentru vizionarea meciului România – Albania) și un însoțitor român de grup.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii