FacebookTwitterLinkedIn

Conform DailyMail, Layla a investit într-un site de mobilă circa 46 de euro, iar acum conduce o adevărată afacere  evaluată la 12,3 milioane de euro în domeniul designului interior.

Layla Chapman şi Dan Chapman, în vârstă 33 ani, sunt din Sonning, Berkshire. Cei doi au lansat brandul de mobilier de lux HOS Home în 2016 – un brand care a atras celebrităţi precum Amanda Holden, Denise Van Outen şi Mark Wright.

Site-ul era unul simplu la început, însă succesul parteneriatului celor doi soți a devenit în timp un business extrem de puternic și iubit de către celebrități.

A investit 46 de euro într-un site de mobilă, iar acum conduce un imperiu de aproximativ 12,3 milioane de euro

„Faptul că am vândut mobilă de peste 1,3 milioane de euro în primul an este incredibil”, spune Layla. „Am început acest proiect din pasiune şi este incredibil să transformăm atâtea locuinţe. Am livrat peste 100.000 de piese de mobilier în ultimii trei ani, iar cererea creşte în fiecare lună”.

Layla a visat întotdeauna să aibă o afacere de design interior, iar în decursul a douăzeci de ani, antreprenoarea a ajutat mai multe personalități să își decoreze locuința, potrivit DailyMail.

„Am început cu prietenii, care îmi viziteazu casa și iubeau mobila pe care o aveam. Design-ul a fost întotdeauna o pasiune a mea”, mărturisește aceasta.

„La început mi-am ajutat prietenii și cunoștințele, le-am făcut obiecte de mobilier personalizate pentru casele lor. În timp, mi-am făcut contacte la evenimentelor în care m-am implicat de-a lungul anilor și, odată cu trecerea timpului, am început să ajut tot mai mulți oameni”.